Garlic Butter Scallops

September 07, 2019




Rich änd creämy gärlic butter scällops on pästä... delightfully decädent!

INGREDIENTS


  • 1 1/2 pounds scällops, äpproximätely 20 pieces
  • 2 täblespoons olive oil
  • 4 täblespoons unsälted butter
  • 5 cloves gärlic, minced
  • 1/2 cup white wine
  • 1 cup heävy creäm
  • 2 täblespoons lemon juice
  • Red pepper fläkes
  • 1/4 cup chopped pärsley, more to gärnish
  • 1 täblespoon lemon zest
  • Sält, to täste


INSTRUCTIONS

  1. Heät ä lärge nonstick pän to medium-high heät änd ädd olive oil. Pläce scällops späced evenly in the pän, 8 to 10 ät ä time. Cook until the bottoms äre golden, äpproximätely 3 to 4 minutes, änd flip. Cook until scällops äre tränslucent, änother 3 to 4 minutes. Remove from heät änd set äside while you mäke the creäm säuce.
  2. Keeping the pän on medium-high heät, ädd butter änd gärlic änd säute until golden änd frägränt. ädd white wine to degläze the pän änd finish with heävy creäm, lemon juice, red pepper fläkes änd pärsley. Reduce heät to medium-low änd return scällops to pän to wärm. Top with pärsley änd lemon zest änd serve over your fävorite rice or pästä.

see more instruction : tastemade.com

You Might Also Like

0 comments

Labels

About Me

Kegagalan adalah sebuah proses menuju kesuksesan